Waarom naar Logolexie?

Corrie Bos is logopedist en dyslexiespecialist, voor het verbeteren van de leesontwikkeling gebruikt zij onder andere: ‘Connect Lezen’ en ‘Ralfi’. Ook is het leren van strategieën voor begrijpend lezen een belangrijk onderdeel van de behandeling. Met het zelf ontwikkelde FO-plus leer je om met minder fouten te schrijven.

Het doel is lezen en schrijven op een passend niveau mogelijk te maken. Na het behandeltraject ben je beter in staat zelfstandig lees– en schrijftaken uit te voeren en kun je de juiste hulpmiddelen gebruiken. Het (weer) plezier hebben in lezen en schrijven is daarbij zeer belangrijk!

Logolexie biedt u een intakegesprek aan. Na dit gesprek weet u welke methodes gebruikt worden, wat u kunt verwachten van de behandeling en of het ‘klikt’.

FO-plus

Corrie Bos heeft FO-plus ontwikkeld op basis van wetenschappelijke achtergronden van dyslexie en haar lange behandelervaring. Zij werkt nauw samen met leerkrachten en intern begeleiders en kent de opbouw van het taalonderwijs goed. Lees voor meer informatie over FO-plus de brochure: ‘Dyslexie & Spellen‘.